Våre Priser

Priser inkluderer internett (wifi), lys, varme, vask av fellesarealer i ukedagene, vaktmestertjenester og vakthold med vektertjeneste.

Langtidsleie (4 mnd. eller lenger)

Kr 3400

pr. mnd.Forskuddsleie: 1 måned husleie (3400 kr) før innflytting.
Depositum: 6750 kr

Korttidsleie (3 mnd. eller kortere)

Kr 3950

pr. mnd.Forskuddsleie: 2 måneders husleie (7900 kr) før innflytting.
Ingen depositum.

Vi leier kun ut hele kalendermåneder, ikke fra dato til dato. Husleien skal alltid betales på forskudd. Vi har 3 kalendermåneds gjensidig oppsigelsesfrist. Husleie og depositum må betales i forkant av innflytting.

Se vår lokasjon på Google Earth

Hyblene

Hver hybel er på ca. 10 kvadratmeter. Alle våre hybler er møblert med seng, madrass, overmadrass, skrivebord, kontorstol, gjestestol, garderobeskap, hyller og vask med skap og speil.

Felles kjøkken

Hver fløy har felles kjøkken med kjøkkenbord, stoler, komfyrer med stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøleskap. Hver beboer disponerer ett skap og en skuff på kjøkkenet. Frysebokser finnes på et eget rom i hver fløy.

Boder

Boder i underetasjen kan benyttes om de er ledige. Vi har en felles sykkelbod. Restavfall må du selv kaste i vår søppelbod. Container for papp og glass er utenfor bygget. Boder skal holdes låst til enhver tid.

Felles vaskerom

Gratis tilgang til vaskemaskiner og tørketromler på felles vaskerom. Bruk din egen hybel nøkkel, da vaskerommet er låst.

TV-rom

Vi har flere TV-rom på huset. Disse rommene brukes ofte også som fellesrom til sosiale samlinger for beboerne.

Dusjer og toaletter

Huset har 6 fløyer. På hver fløy finner du felles dusj og toaletter. I tillegg er det doble toaletter i hver etasje ved trappen.

Rengjøring

Vaskebyrå rengjør fellesområder etter vaskeplan 5 dager pr. uke. Beboere må selv holde kjøkkenet rent, vaske opp, og rengjøre egen hybel.

Vaktselskap

Vårt vaktselskap låser gatedøren om kvelden, og har mobilt vakthold etter avtale om natten. De kan også tilkalles ved behov.

Vaktmester

Vår vaktmester sørger for å holde ting i orden på huset, slik som lys, strøm, varme, vann og avløp, hvitevarer, osv. Han kan også kontaktes ved behov.

Parkering

Vi har et begrenset antall parkeringsplasser som kan tildeles ved ledig kapasitet.  Parkering koster NOK 400,- pr. måned.

Ønsker du å søke hybel hos oss?

Søk hybel i dag